Chick-fil-A "Hatch" Branded Environment

Atlanta, Georgia

Brand Extension via Environmental Graphic Applications

This “Hatch” converts an existing warehouse space into research and development facilities for Chick-fil-A. The design of the space includes common collaborative spaces, individual offices, break areas, and a reception area all of which are identified and highlighted by custom signage and environmental graphics. The broad array of visual concepts and environmental graphics was achieved in conjunction with a team of collaborative designers assembled by Chick-fil-A. Finishes were intentionally selected to reinforce the flexible nature of their work, including plentiful reclaimed wood and changeable custom printed vinyl graphics.

Learn more about this award winning project in Interior Design Magazine

For more information about the Interior Design and Signage Design our team provided for this project, please click the links above.

"A sincere thanks for all of your tireless work and congratulations on the completion of your vision. People are happy!”

-

William F. “Woody” Faulk
VP Brand Development
Chick-fil-A

Request More Info

Leadership

amanda_wing_leadership_srss.jpg
Associate