Jeannette Cathy Children's Center

Atlanta, Georgia

Inviting First Impression 

The entry plaza at the new Chick-fil-A Childcare facility was designed to provide a welcoming, open, and safe environment for children and their parents. Native plant materials were used to reduce irrigation needs and to create a recognizable and comfortable habitat for children away from home. The plaza design balanced landscape and hardscape to allow for a pleasing environment but also allow for heavy circulation at peak drop-off and pick-up times.

For information about the ArchitectureInterior Design, or Experiential Graphic Design our team provided for this project, please click the links above. 

"We are very pleased with the project. It turned out beautifully."
 

-

Melissa Todd
Childcare Center Liaison
Chick-fil-A

Request More Info

Leadership

nathan_logan_leadership_srss.jpg
Associate
joseph_r_stryker_leadership_srss.jpg
Associate
Region: The Americas
Practices / Markets:

Landscape Architecture / Plazas